Bella Vista Villas & Suites

Bed & Breakfast

Τι μπορείτε να κάνετε στους Παξούς

Μ

ακριά από το μαζικό τουρισμό, καθώς δεν υπάρχει ούτε αεροδρόμιο ούτε μεγάλο λιμάνι, το νησί των Παξών, είναι ένα μικρό νησί (10 χιλιόμετρα μήκος και 4 χιλιόμετρα πλάτος) γεμάτο με ελαιώνες, κρυστάλλινα νερά και πανέμορφες παραλίες όπου μπορεί κάποιος να περάσει ευχάριστα και γαλήνια τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο Γάιος, ο Λόγγος και η Λάκκα είναι τα τρία μεγαλύτερα χωριά των Παξών και το καθένα έχει τη δική του ξεχωριστή γοητεία.

Γαλήνιες στιγμές ξένιασης στο πανέμορφο νησί των Παξών

Ο Γάιος είναι το κύριο λιμάνι εισόδου στο νησί, με έντονη ατμόσφαιρα το καλοκαίρι.

Ο Λόγγος, στη βορειοανατολική ακτή, και η Λάκκα, στο βόρειο άκρο, είναι μικρά, γραφικά λιμανάκια τυλιγμένα γύρω από τους δικούς τους κόλπους.

Το νησί προσφέρεται για να ανακαλύψετε τις βοτσαλωτές παραλίες του και όχι μόνο .

Τι μπορεί να κάνει κάποιος στους Παξούς?

1. Βόλτα με σκάφος γύρω από το νησί και τους Αντίπαξους. 2. Ημερήσια εκδρομή στους Αντίπαξους. 3. Απολαύστε την ανατολή του ήλιου πάνω από τον Γάιο (και τον Ερημίτη)! 5. Απολαύστε το τοπικό φαγητό και ποτό στις παραδοσιακές ταβέρνες. 6. Κολυμπήστε στα καταγάλανα νερά του Ιονίου! 7. Βρείτε δραστηριότητες καταδύσεων, κέντρο γυμναστικής, τένις, ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ, yoga και άλλα. 8. Περπατήστε μοναδικά μονοπάτια στην περιοχή γύρω από τη Λάκκα και άλλα μέρη. 9. Δείτε τα Αξιοθέατα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Σας καλωσορίζουμε στη νέα μας ιστοσελίδα και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.

Διεύθυνση: Γάιος, Παξοί
Κινητό.1: +306973995809
Κινητό.2: +306983019289
Fax: 0030 2662032337
App: Viber, WhatsApp
E: info@villapaxos.com